Foto: Mostphotos

Tunga maskiner flyttade – men inte stulna

Varför de hittills okända gärningsmännen inte fick med sig varken grävmaskin eller hjullastare ut från området på Tegelbruksvägen är inte fastställt än. De verkar dock ha varit nära att lyckas.

  • Publicerad 11:51, 11 aug 2019

Natt till lördag

Tegelbruksvägen

Försök till grov stöld. Låset till grinden in till företaget var uppklippt. Taggtråden på staketet som omger området var kapad i ena hörnet. Motorhuvarna på tre maskiner var öppnade, och maskinerna var flyttade inne på området.

Men maskinerna, två hjullastare och en grävmaskin, var kvar på området.

Brottet upptäcktes på lördag förmiddag.

Söndag 01.00

Bålsta

Drog- och trafikbrott. Då ett fordon stoppades för kontroll under natten mot söndag blev föraren, en man i 20-årsåldern som inte bor i Håbo, misstänkt för Drograttfylleri och Narkotikabrott eget brukande. Fordonet var avställt och belagt med körförbud.

Blåljus: Bilar och brott i Håbo

I helgen noterades fyra brott med direkt koppling till bilar i Håbo. Bilförare som druckit eller tagit droger åkte fast. En av dem körde dessutom en stulen bil.måndag 21/10 14:49

Klottrare togs med färg på sig

Klottret var knappt torrt innan polisen stoppade fyra män med klotterutrustning och färg på sina kläder. De är nu misstänkta för bland annat grov skadegörelse.lördag 19/10 13:07

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt