Foto: Mostphotos

Tunga maskiner flyttade – men inte stulna

Varför de hittills okända gärningsmännen inte fick med sig varken grävmaskin eller hjullastare ut från området på Tegelbruksvägen är inte fastställt än. De verkar dock ha varit nära att lyckas.

  • Publicerad 11:51, 11 aug 2019

Natt till lördag

Tegelbruksvägen

Försök till grov stöld. Låset till grinden in till företaget var uppklippt. Taggtråden på staketet som omger området var kapad i ena hörnet. Motorhuvarna på tre maskiner var öppnade, och maskinerna var flyttade inne på området.

Men maskinerna, två hjullastare och en grävmaskin, var kvar på området.

Brottet upptäcktes på lördag förmiddag.

Söndag 01.00

Bålsta

Drog- och trafikbrott. Då ett fordon stoppades för kontroll under natten mot söndag blev föraren, en man i 20-årsåldern som inte bor i Håbo, misstänkt för Drograttfylleri och Narkotikabrott eget brukande. Fordonet var avställt och belagt med körförbud.

Skulle köpa ledramp – visade sig vara hans

En man som blivit bestulen råkade hitta just den varan till salu på en köp & sälj-grupp i Bålsta. En man i 25-årsåldern är därför misstänkt för häleri.måndag 19/8 11:19

Två dagars festande; ett enda bråk

Håbo Festdag blev en välbesökt tillställning med kvällsparty för Håboborna i dagarna två. På lördagskvällen blev en man misstänkt för brott på festplatsen i Bålsta Centrum.söndag 18/8 10:22

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt