Tusentals firade på Golfängarna

Sommarhettan var borta – men trots ett ganska kylslaget väder var det fullt på Golfängarnas gräsmatta när nationaldagen firades.

  • Publicerad 19:08, 6 jun 2018

Redan vid lunchtid inledde Skörde-Gillet dagen från stora scenen och sedan rullade det på fram till tidig kväll med ett fullspäckat program.

Bland annat invigdes naturreservatet och OS-medaljörerna i curling hyllades med en extra stor applåd. Som en försmak av vad som väntar sjöng Pidde P årets VM-låt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Här byggs det flest hyresrätter

Nyheter Byggstarter under 2018 i Stockholms län Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...lördag 23/6 13:40

Man misshandlad i Hallonbergen

Nyheter En man misshandlades svårt i Hallonbergens centrum tidigt på lördagsmorgonen.lördag 23/6 12:55

Trygghetsbil ska förhindra brott

Nyheter På onsdagen invigdes Sundbybergs stads nya trygghetsbil. Bilen bemannas av volontärer som ska förhindra brott och skapa gemenskap.onsdag 20/6 16:38