Hamnade i diket. Bilen sågs köra ifrån Dollarstore efter rånet. Foto: Christian Eggert

Två anhållna kan inte knytas till Dollarstore-rånet

I fredags rånades Dollarstore i Bro, och två personer greps samma kväll. De sitter fortfarande anhållna, men är inte längre knutna till brottet.

  • Publicerad 11:47, 16 jan 2018

I fredags kväll klev en ensam maskerad man in på Dollarstore och med kniv tvingade han till sig gods. Rånet skedde snabbt.

En bil sågs sedan köra därifrån och den hittades senare i diket vid länsväg 269. Polisen spårade med hundar och kunde gripa två män samma kväll. Männen misstänktes initialt både för rånet i Bro och för ett rån i Bålsta som skedde en stund innan.

Men männen kan inte längre knytas till rånen.

– Vi väntar på ett formellt beslut. De är inte totalt uteslutna, men misstankegraden har inte stärkts, säger Albin Näverberg, på polisen i Upplands-Bro och Järfälla.

I bilen som männen ska ha färdats i hittades gods som ger polisen misstankar om häleribrott.

– Vi tar gärna emot tips, framför allt från vad folk har sett innan händelsen, säger Albin Näverberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Samir och Viktor till Håbo

Melodifestivalen. Där har ni den kanske främsta gemensamma nämnaren mellan två olika artistbesök i Håb i sommar.tisdag 22/5 16:50

Kräftfisket är inställt i Lejondalssjön i år igen

Signalkräftornas bestånd har minskat med nästan 90 procent de senaste tre åren. Nu behöver den en chans att hämta sig.tisdag 22/5 12:45

Senaste numret

Bålstabladet