Buss i deiket på vägen mellan Kårsta och Roslagsstoppet i Söderhall. Foto: Privat

Två bussar i diket samma förmiddag: "Ett märkligt sammanträffande"

Trots sommarväder och glest med trafik hamnade två av Arrivas bussar i diket på onsdagsförmiddagen. Enligt bussföretaget var orsaken till olyckorna samma vid båda tillfällena.

  • Publicerad 13:53, 21 jun 2017

Kårstabon Daniel Härdin såg på onsdagsförmiddagen att en linjebuss från Arriva låg i diket på vägen mellan Kårsta och Roslagsstoppet, i höjd med "Hallskogen".

– Jag möter de här bussarna varje dag och är inte nöjd med hur de kör, säger han.

Även i Lindholmen körde en buss av vägen och stannade på en äng.

"Märkligt sammanträffande"

Enligt Arrivas presstjänst hade de två olyckorna ett liknande förlopp.

– Ja, det är ett märkligt sammanträffande. Båda bussarna fick möten med lastbilar på de smala vägarna och när förarna väjde skar hjulen ned i diket, säger Jenny Egeland, Arrivas presstalesperson.

Bussarna var tomma på passagerare vid olyckorna och förarna klarade sig utan personskador.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10