Insats. Inatt greps två personer misstänkta för inbrott i Täby. Foto: Leif Oldenburg

Två gripna efter inbrott på restaurang i Täby

Efter ett inbrott på en restaurang inatt kunde två misstänkta gärningspersoner gripas av polisen i närheten av Mörtsjön.

  • Publicerad 08:42, 20 nov 2018

Under natten hörde en boende i närheten av Vallatorpsvägen en ruta som krossades. 00.52 ringde personen polisen, som efter att ha anlänt till platsen kunnat konstatera att det skett ett inbrott på en restaurang.

En person ska ha sprungit iväg med stöldgodset, och polisen påbörjar spårning med hund.

– Kring Mörtsjön hittar man godset och två personer man förmodar har gjort inbrottet. De båda är nu misstänkta för inbrottet. På den ena personen hittar man även narkotika, så denne blir även misstänkt för narkotikabrott, säger Kjell Lindgren på polisens ledningscentral.

– Det är viktigt att man ringer så fort som möjligt så vi hinner spåra, fortsätter han.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

M-toppen: "Det behövs en till ishall i Täby"

Nyheter "Det är viktigt att se över helheten" Flera isföreningar vittnar om för lite halltid i kommunen. De får medhåll av styrande politiker som vill se ett samarbete med föreningarna. "Som vi ser det saknas det en eller två ishallar i Täby",...måndag 17/12 17:00

Vallentuna klättrar i skolrankning

Nyheter (S) varnar för glädjebetyg Vallentuna går framåt i SKL:s skolrankning 2018, och klättrar 31 placeringar framåt jämfört med förra året. Samtidigt är lärartätheten fortsatt låg.måndag 17/12 15:30