Insats. Inatt greps två personer misstänkta för inbrott i Täby. Foto: Leif Oldenburg

Två gripna efter inbrott på restaurang i Täby

Efter ett inbrott på en restaurang inatt kunde två misstänkta gärningspersoner gripas av polisen i närheten av Mörtsjön.

  • Publicerad 08:42, 20 nov 2018

Under natten hörde en boende i närheten av Vallatorpsvägen en ruta som krossades. 00.52 ringde personen polisen, som efter att ha anlänt till platsen kunnat konstatera att det skett ett inbrott på en restaurang.

En person ska ha sprungit iväg med stöldgodset, och polisen påbörjar spårning med hund.

– Kring Mörtsjön hittar man godset och två personer man förmodar har gjort inbrottet. De båda är nu misstänkta för inbrottet. På den ena personen hittar man även narkotika, så denne blir även misstänkt för narkotikabrott, säger Kjell Lindgren på polisens ledningscentral.

– Det är viktigt att man ringer så fort som möjligt så vi hinner spåra, fortsätter han.

Här får hundarna egen lekplats i Täby

Nyheter Blir den fjärde i kommunen Nu är det beslutat att Täby får ännu en hundlekplats i kommunen, det blir den fjärde i kommunen.fredag 17/5 16:41

Bo fick kvarnens vingar att snurra igen

Nyheter Uppfinnaren: Finns mängder med problem, men också mängder lösningar Han är den 79-årige Vallentunabon som äger sju olika företag och exporterar produkter till ett 70-tal länder. Han är uppfinnarsonen som började hitta på egna produkter i 20-årsåldern – och som 60 år...fredag 17/5 16:12
Stockholm Direkt