Genrebild. Skottlossning i Barkarby under söndagsmorgonen. Foto: Sacharias Källdén

Två gripna för misstänkt mordförsök i Järfälla

Två personer är gripna efter en skottlossning i Barkarby under söndagen. Båda är misstänkta för mordförsök och grovt vapenbrott.

  • Publicerad 09:37, 3 dec 2018

Strax innan halv fyra på söndagsmorgonen larmades polisen om en skottlossning i Barkbarby. Enligt ett vittne ska en man i ett fordon skjutit flera skott mot ett annat fordon, skriver polisen på sin hemsida.

De två personbilarna påträffas sedan i närheten och två personer greps på plats. Bilarna beslagtogs för en teknisk undersökning och en förundersökning om mordförsök samt grovt vapenbrott har inletts. På platsen hittades också hylsor, rapporterar TT.

Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Oppositionen: Det vill vi lägga pengarna på i Järfälla

Nyheter S, MP och V lägger gemensamt budgetförslag Liksom Alliansen lägger den rödgröna oppositionen mest krut på skolan i sitt eget budgetförslag. De vill också fortsätta bygga bostäder och införa bostadsgaranti för unga.onsdag 12/12 16:17

Ulvsättraskolan skramlar till Musikhjälpen

Nyheter "Finns en glädje i att bidra tillsammans" Även i år är eleverna på Ulvsättraskolan i Kallhäll med och samlar pengar till Musikhjälpen. Och alla som vill kan vara med och bidra till insamlingen.onsdag 12/12 11:40