Två gripna efter inbrott. Foto: Leif Oldenburg

Två gripna i Bromsten efter inbrott

När polisen skulle kontrollera ett fordon i samband med ett inbrott i Tensta, stannade inte bilen. Efter ett kort efterföljande kunde två personer gripas i Bromsten.

  • Publicerad 16:40, 3 apr 2019

Det var under onsdagseftermiddagen som polisen uppmärksammade ett fordon med koppling till ett tidigare inbrott i Tensta. Efter att ha följt efter bilen valde polisen att stanna den i Bromsten och flera personer flydde från platsen. Det skriver polisen på sin hemsida.

Två personer kunde gripas av polisen strax därpå. Föraren som greps är misstänkt för grov stöld, grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri och narkotikabrott. Passageraren som greps är misstänkt för grov stöld, narkotikabrott och olaga hot.

I samband med sökandet efter de andra gärningspersonerna stannade inte tunnelbanetågen vid Rissne.

Förslaget: Bygg en bastu i Hässelby strand

Nyheter Läs vad dina politiker diskuterade i veckan Vedeldad bastu, vigslar på Tempeludden och ett litet steg mot ett kraftvärmeverk i Lövsta. Det var några av sakerna som togs upp på Hässelby-Vällingbys stadsdelsnämndmöte igår.fredag 14/6 16:47

Här ska Brommaborna söka skydd - om krisen kommer

Nyheter Häng med ner i underjordiska skyddsrummet Runt hörnet vid Brommaplans tunnelbanestation finns ett av Sveriges 65 000 skyddsrum. Om det blir krig, är det hit 180 personer kan fly. Vi följde med ner under marken för att ta en titt.fredag 14/6 16:23