Två gripna efter inbrott. Foto: Leif Oldenburg

Två gripna i Bromsten efter inbrott

När polisen skulle kontrollera ett fordon i samband med ett inbrott i Tensta, stannade inte bilen. Efter ett kort efterföljande kunde två personer gripas i Bromsten.

  • Publicerad 16:40, 3 apr 2019

Det var under onsdagseftermiddagen som polisen uppmärksammade ett fordon med koppling till ett tidigare inbrott i Tensta. Efter att ha följt efter bilen valde polisen att stanna den i Bromsten och flera personer flydde från platsen. Det skriver polisen på sin hemsida.

Två personer kunde gripas av polisen strax därpå. Föraren som greps är misstänkt för grov stöld, grov vårdslöshet i trafik, drograttfylleri och narkotikabrott. Passageraren som greps är misstänkt för grov stöld, narkotikabrott och olaga hot.

I samband med sökandet efter de andra gärningspersonerna stannade inte tunnelbanetågen vid Rissne.

Tid för årets sötchock på 4H-gårdarna

Nyheter Bäää. Nu lammas det för fullt i Västerort och Järfälla Nu våras det i Stockholms hagar och hägn – och det brukar innebära en våg av gullighet i form av små ulliga lamm. Vi har kollat var storken har varit och vilka som fortfarande går i väntans tider.torsdag 18/4 16:26

Dags för vårmarknad på Spånga torg

Nyheter Så gör du om du vill delta Hemtrevligt och för familjer är Spånga vårmarknads paroll. Snart är det dags för årets omgång och det går fortfarande att anmäla sig för att vara medtorsdag 18/4 16:22

Vi är Västerort