Inbrott. Dubbla inbrott i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. Foto: Sacharias Källdén

Två inbrott i Vallentuna

Två inbrott på tolv timmar skedde i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. I båda fallen var ingen boende hemma och ingen misstänkt är gripen.

  • Publicerad 09:02, 4 dec 2018

Strax före halv åtta på tisdagsmorgonen fick polisen larm om ett inbrott i en villa i Bällsta.

– Det är en villa som håller på att byggas, någon har tagit något från platsen under natten. Det är vanligt att folk stjäl på byggarbetsplatser, säger Carina Skagerlind på polisens ledningscentral.

Även på måndagskvällen skedde ett inbrott i Ormsta. En person som varit bortrest och kommit hem på kvällen upptäckte att denne haft inbrott i sitt hem.

– Man ska ha tagit sig in genom ett fönster i vardagsrummet. Vi har gjort en anmälan och skickat lokala brottsplatsundersökare till platsen, säger Carina Skagerlind.

Dumpade schaktmassor ledde till slukhål i Vallentuna

Nyheter Nu döms byggföretaget till miljonvite Bostadsbyggnadsföretaget Småa AB, som inte tagit reda på schaktmassor de lämnat på en tomt i Vallentuna, har nu blivit dömda till ett vite på 1,5 miljoner kronor.torsdag 20/6 11:49

Småstadskänsla i Täbys nya stadsdel Hägerneholm

Nyheter ”Man hälsar på alla i området” I höstas flyttade Hägerneholms pionjärer in. Nu har de börjat bo in sig – samtidigt som fler är på ingång. Vi kollade in hur stadsdelen utvecklats.torsdag 20/6 11:39
Stockholm Direkt