Inbrott. Dubbla inbrott i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. Foto: Sacharias Källdén

Två inbrott i Vallentuna

Två inbrott på tolv timmar skedde i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. I båda fallen var ingen boende hemma och ingen misstänkt är gripen.

  • Publicerad 09:02, 4 dec 2018

Strax före halv åtta på tisdagsmorgonen fick polisen larm om ett inbrott i en villa i Bällsta.

– Det är en villa som håller på att byggas, någon har tagit något från platsen under natten. Det är vanligt att folk stjäl på byggarbetsplatser, säger Carina Skagerlind på polisens ledningscentral.

Även på måndagskvällen skedde ett inbrott i Ormsta. En person som varit bortrest och kommit hem på kvällen upptäckte att denne haft inbrott i sitt hem.

– Man ska ha tagit sig in genom ett fönster i vardagsrummet. Vi har gjort en anmälan och skickat lokala brottsplatsundersökare till platsen, säger Carina Skagerlind.

Blomdörren ledde Charlotta till Markims kvinnohistoria

Nyheter "Det fanns en själ i huset när vi flyttade hit" Vad döljer sig bakom den blommiga dörren i det gamla huset i Markim? Det visar sig vara en envis konstnärinna som lämnade avtryck i bygden under sin livstid. Charlotta Didriksdotter Sjöberg, som...fredag 13/9 16:24

I Danderyd är varannan bil extra tung

Nyheter 48 procent av bilarna väger mer än 1,5 ton I Danderyd kör knappt varannan person en motorstark bil, åtminstone om man ser till den statistik som länsstyrelsen har tagit fram.fredag 13/9 16:18
Stockholm Direkt