Inbrott. Dubbla inbrott i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. Foto: Sacharias Källdén

Två inbrott i Vallentuna

Två inbrott på tolv timmar skedde i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. I båda fallen var ingen boende hemma och ingen misstänkt är gripen.

  • Publicerad 09:02, 4 dec 2018

Strax före halv åtta på tisdagsmorgonen fick polisen larm om ett inbrott i en villa i Bällsta.

– Det är en villa som håller på att byggas, någon har tagit något från platsen under natten. Det är vanligt att folk stjäl på byggarbetsplatser, säger Carina Skagerlind på polisens ledningscentral.

Även på måndagskvällen skedde ett inbrott i Ormsta. En person som varit bortrest och kommit hem på kvällen upptäckte att denne haft inbrott i sitt hem.

– Man ska ha tagit sig in genom ett fönster i vardagsrummet. Vi har gjort en anmälan och skickat lokala brottsplatsundersökare till platsen, säger Carina Skagerlind.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Efter snöröjningskaoset i Täby – politikerna kräver bättring

Nyheter Tusentals felanmälningar har kommit in Under denna säsong har över 2300 felanmälningar gjort på vinterväghållningen. Nu kräver styrande politiker att Peab, som sköter snöröjningen, bättrar sig.fredag 15/2 16:40

Oro på Norrortsstall efter dödlig hästsmitta

Nyheter "Det är en katastrof det som har hänt" Det dödliga hästviruset som drabbat en ridskola i Åkersberga tycks ännu inte ha spridits till grannkommunerna. Men oron är stor på många stall.fredag 15/2 16:30