Inbrott. Dubbla inbrott i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. Foto: Sacharias Källdén

Två inbrott i Vallentuna

Två inbrott på tolv timmar skedde i Vallentuna mellan måndagen och tisdagen. I båda fallen var ingen boende hemma och ingen misstänkt är gripen.

  • Publicerad 09:02, 4 dec 2018

Strax före halv åtta på tisdagsmorgonen fick polisen larm om ett inbrott i en villa i Bällsta.

– Det är en villa som håller på att byggas, någon har tagit något från platsen under natten. Det är vanligt att folk stjäl på byggarbetsplatser, säger Carina Skagerlind på polisens ledningscentral.

Även på måndagskvällen skedde ett inbrott i Ormsta. En person som varit bortrest och kommit hem på kvällen upptäckte att denne haft inbrott i sitt hem.

– Man ska ha tagit sig in genom ett fönster i vardagsrummet. Vi har gjort en anmälan och skickat lokala brottsplatsundersökare till platsen, säger Carina Skagerlind.

Här får hundarna egen lekplats i Täby

Nyheter Blir den fjärde i kommunen Nu är det beslutat att Täby får ännu en hundlekplats i kommunen, det blir den fjärde i kommunen.fredag 17/5 16:41

Bo fick kvarnens vingar att snurra igen

Nyheter Uppfinnaren: Finns mängder med problem, men också mängder lösningar Han är den 79-årige Vallentunabon som äger sju olika företag och exporterar produkter till ett 70-tal länder. Han är uppfinnarsonen som började hitta på egna produkter i 20-årsåldern – och som 60 år...fredag 17/5 16:12
Stockholm Direkt