Polisen fick registreringsnumret till bilen som smet från olyckan. Foto: Leif Oldenburg

Två inbrottstjuvar greps efter hundjakt

Två personer försökte ta sig in i ett uthus/lada på Skålhamravägen i Vallentuna. Efter en flera timmar lång jakt kunde de misstänkta gripas.

  • Publicerad 08:48, 4 dec 2017

Efter ett tips till om ett pågående inbrott på Skålhamravägen i Vallentuna begav sig polisen till platsen. Två misstänkta personer avbröt sitt försök och begav sig ut i skogen.

– Vi satte in en hundpatrull som spårade i flera timmar, säger Sven-Erik Olsson, på Stockholmspolisen.

Insatsen bar frukt. De två misstänkta kunde gripas nära Vallentunasjön.

I samband med insatsen fann polisen en bil med körförbud som var skriven på en landsman till de gripna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15