Stöld. En parfymbutik i Enköping utsattes för stöld. Obs. Parfymerna på bilden har inget med händelsen att göra. Foto: Mostphotos

Två män stal parfym

Parfymstöld och grov misshandel. Det är några av blåljusrubrikerna.

  • Publicerad 11:40, 31 jan 2018

ENKÖPING
Måndagen 29/12
Stöld. Någon gång mellan 19.00 och 21.00 är det en person som blir av med sin mobiltelefon och sitt id-kort. Det stjäls när målsäganden är på idrottshuset.

ÖSTERLEDEN
Måndagen 29/12
Drograttfylleri. En personbil stoppas runt 16.30. Vid samtal med föraren uppstår misstanke om narkotikapåverkan. Mannen, som är i 45-årsåldern och ej hemmahörande i Enköping, tas med för kroppsbesiktning.

KUNGSGATAN
Tisdag 30/1
Stöld. Någon gång mellan 15.00 och 15.15 kliver två okända gärningsmän in i en parfymbutik. Där inne plockar de på sig parfymer från hyllorna, stoppar innanför jacken och försvinner utan att betala. Det är okänt hur många parfymflaskor de fick med sig, men varorna betingar ett värde på mellan 500 kronor och 1000 kronor per flaska. Det finns övervakningsfilmer på händelsen, men det finns inga misstänkta. Utredningen på går.

TORGGATAN
Tisdag 30/1:
Brott mot knivlagen. Två patruller beordras till en matvarubutik. Utanför den har en man skurit sig själv i händerna. På internet cirkulerar uppgifter om att mannen försökt skära sig själv i halsen och stoppats av personer på platsen, men det kan polisen inte bekräfta. Mannen har en fällkniv på sig och han är därför misstänkt för brott mot knivlagen. Mannen först till lasarettet för vård.

VÄSTRA RINGGATAN.
Tisdag 30/1
Stöld. En person kliver in på ett företag och visar där upp en lapp på vilken det står något på utländska. Målsäganden tror att mannen söker jobb och kommer fram och pratar med denne. När mannen lämnar visar det sig att mobiltelefonen är borta. I facket låg diverse kontokort och även id-kort. Mannen beskrivs som 170-175 centimeter lång och har mörkt lockigt hår.

BÅLSTA
Måndag 29/1
Grov misshandel. Vid 22.30-tiden står en man i 40-årsåldern inne i vänthallen vid pendeltågsstationen. Tre ungdomar kommer in och börjar trakassera mannen. Denne blir därefter sparkad i huvudet flera gånger. Ett vittne som anländer till platsen avbryter misshandeln och ungdomarna flyr platsen. Vittnet larmar polis och ambulans. I Målsäganden blev förd till lasarett med ambulans med mindre skador i ansiktet. Det är en man i 40-årsåldern hemmahörande i Bålsta.

Polisen tar tacksamt emot tips om händelsen.

STOCKHOLMSVÄGEN
Onsdag /31/1
Drograttfylleri. En lastbil stoppas av en patrull och föraren medtas för kroppsbesiktning. Han misstänks för drograttfylleri. Det handlar om en man i 40-årsåldern, ej hemmahörande i Bålsta.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Player's Inn rånat i natt

Nyheter Puben Player's Inn rånades i natt. Två män beväpnade med kniv bakband personalen och kom undan med en okänd summa pengar. – Jag är mest förbannad, säger pubägaren Anders Thool.fredag 25/5 10:24

Våldtog 11-åring i Enköping – döms i tingsrätten

Nyheter En man i 40-årsåldern dömdes idag, torsdag, i Uppsala tingsrätt till två år och tre månaders fängelse för våldtäkt mot barn.torsdag 24/5 15:33