Foto: Wikimedia Commons

Två män stal plånbok av äldre kvinna

Följde med in i kvinnans trappuppgång.

  • Publicerad 15:00, 25 okt 2018

Centrala Enköping
Onsdag den 24 oktober
Klockan 10.00
Stöld. På onsdagsmorgonen hade en 87-årig kvinna varit och handlat och gick hem till sin bostad på Torggatan. När hon kom fram till sin port kom en man fram och pratade med henne på ett språk hon inte förstår. Mannen följde med kvinnan in i porten och när hon gick in i sin hiss så var det plötsligt två män, varav den ena fortsatte att prata med henne på ett främmande språk. När kvinnan kom upp till sin våning och klev ur hissen så sprang de två männen ner för trappan. Kvinnan upptäckte att hennes plånbok var borta, där fanns kontanter och ett bankkort. Innan kortet hann spärras gjordes uttag från kortet. Polisen har ingen misstänkt i nuläget.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Fallet Sinthu utreds på nytt

Nyheter Riksåklagaren har begärt en ny bedömning från Socialstyrelsens rättsliga råd om fallet Sinthu.tisdag 20/11 15:45