Foto: Mostphotos

Två män trängde sig in i bostad

Grovt rattfylleri och så ett grovt inbrott. Där har ni dagens blåljus.

  • Publicerad 08:37, 11 okt 2017

HAVSÖRNSGATAN
Tisdag 10 oktober
17.10
Grovt rattfylleri. En bil stoppas på Havsörnsgatan. Kvinnan som framför bilen, blåser positivt och får följa med för provtagning och då visar det sig att kvinnan, som är i 45-årsåldern, har två promille. Körkortet omhändertas. Grovt rattfylleri. Körkortet omhändertas.

BODAVÄGEN
Tisdag 10 oktober
Någon gång mellan 18.00-05.30
Stöld. Någon eller några personer har stulit 250 liter diesel ur en grävmaskin som står parkerade på Bodavägen. Inga synliga spår eller observationer gjorda runt platsen och polisen kommer därför gärna i kontakt med den som eventuellt har sett något eller har andra uppgifter om stölden.

BÅLSTA
Tisdag 10 oktober
13.00
Rån. När en man är hemma i sin bostad i Skörbyområdet i Bålsta tränger sig två män in. De tar mannens klocka, smycken, en cykel och bilnyckeln. Bilen är dock kvar. Mannen tar sig själv till polisstationen i Bålsta där han anmäler händelsen. Gärningsman ett beskrivs som 18-30 år, 180 cm lång, klädd i mörka kläder, mörk huva över huvudet. Gärningsman nummer beskrivs endast som en man klädd i mörka kläder. Polisen har i nuläget inga uppslag på vad det det här skulle kunna vara och önskar komma i kontakt med den som kan ha information om händelsen eller gjort några observationer.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fyra bilar - fyra brott (och två var Saabar)

Nyheter Många brott har direkt koppling till fordon. Fyra sådana noterades i Enköping under lördagen och natten mot söndagen.söndag 8/7 8:19