Två fordon har kolliderat i Backlura. Polisen söker nu föraren till ena bilen som avvikit från olycksplatsen. Foto: Sacharias Källdén

Två skadade efter bilkrock i Hässelby

Två personbilar har krockat i Backlura i Hässelby villastad. Två personer är skadade och polisen söker nu föraren till den ena bilen som lämnade platsen efter kollisionen.

  • Publicerad 15:50, 10 maj 2019

Vid 14.43 på fredagseftermiddagen fick polisen ett samtal om att två bilar hade krockat i korsningen mellan Backlöksvägen och Blomsterkungsvägen i Backlura.

– Det är två personbilar som har kolliderat, den ena bilen blev påkörd och den andra har avvikit från olycksplatsen, säger Mats Eriksson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Två personer ska vara skadade och i behov av vård, och ambulans finns på plats. Enligt polisen ska det dock inte röra sig om livshotande skador.

Polisen söker nu föraren till den bil som smet från platsen.

–Vi har larmat ut till polisbilar och patruller i området, vi har ett signalement på bilen men i nuläget inget registreringsnummer, säger Mats Eriksson.

Det fordon som finns på platsen ska bärgas bort. Polisen har i nuläget inga uppgifter om trafiken påverkas av händelsen.

Person hittad död i södra Stockholm

Nyheter Polis gör dörrknackningar Under onsdagseftemiddagen påträffas en person död i en lägenhet i södra Stockholm. Två personer är gripna.onsdag 17/7 16:06

Arkeologifynd från Söder-utgrävning ställs ut

Nyheter Guidade visningar gör 1600-talsfynden tillgängliga för alla Utgrävningarna vid kvarteret Rosendal går under sensommaren in i en sista fas. I samband med det ska gratis visningar göra de uppåt 400 år gamla fynden tillgängliga för allmänheten.onsdag 17/7 14:17

Vi är Västerort

Stockholm Direkt