Två fordon har kolliderat i Backlura. Polisen söker nu föraren till ena bilen som avvikit från olycksplatsen. Foto: Sacharias Källdén

Två skadade efter bilkrock i Hässelby

Två personbilar har krockat i Backlura i Hässelby villastad. Två personer är skadade och polisen söker nu föraren till den ena bilen som lämnade platsen efter kollisionen.

  • Publicerad 15:50, 10 maj 2019

Vid 14.43 på fredagseftermiddagen fick polisen ett samtal om att två bilar hade krockat i korsningen mellan Backlöksvägen och Blomsterkungsvägen i Backlura.

– Det är två personbilar som har kolliderat, den ena bilen blev påkörd och den andra har avvikit från olycksplatsen, säger Mats Eriksson, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Två personer ska vara skadade och i behov av vård, och ambulans finns på plats. Enligt polisen ska det dock inte röra sig om livshotande skador.

Polisen söker nu föraren till den bil som smet från platsen.

–Vi har larmat ut till polisbilar och patruller i området, vi har ett signalement på bilen men i nuläget inget registreringsnummer, säger Mats Eriksson.

Det fordon som finns på platsen ska bärgas bort. Polisen har i nuläget inga uppgifter om trafiken påverkas av händelsen.

Överfulla papperskorgar i Annedal upprör

Nyheter "Alla måste hjälpas åt" Med sommar och värme lockas allt fler Annedalsbor ut i parkerna. Glass ska ätas och saft ska drickas. Men ökade mängden människor som rör sig ute leder även till ökat tryck på papperskorgarna.tisdag 21/5 16:42

Nu får Gulsippans lamm sina namn

Nyheter Döps efter bakelser Nu får de nyfödda lammen på parkleken Gulsippan i Hässelby villastad sina namn. Namnförslag samlades in på temat bakelser och nu är det bestämt — bagglammet ska heta Napoleon och tacklammet Semlan.tisdag 21/5 16:37

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt