AVSPÄRRAT. Polisen larmades till Hallonbergen där två personer mördades i mars. Dubbelmordet tas upp under samma rättegång som dödsskjutningen av en ung man i januari. Foto: Jonas Carlsson

Två släppta i mordrättegång

Två av männen som står åtalade för mordet på en ung man som sköts ihjäl i Sundbyberg i januari, har i dag släppts på fri fot av tingsrätten.

  • Publicerad 15:29, 6 okt 2017

Rättegången har pågått sedan början av september, efter att åtal väckts mot totalt åtta personer för tre mord i Sundbyberg.

Sex av dem misstänks för dödsskjutningen, men två av dem har släppts ur häktet av tingsrätten. Nu anses det inte längre finnas skäl att ha dem frihetsberövade.

Under samma rättegång behandlas dubbelmordet på ett par i Hallonbergen. Rättegången går enligt tingsrätten in i en ny fas nästa vecka, då förhandlingen istället kommer att handla om dessa mord.

Fyra män misstänks för dubbelmordet. Två av de från början åtta, nu sex, häktade männen misstänks för inblandning i alla tre mord.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

"Vi är inte ett borgerligt parti"

Nyheter Gary Aelius (SD) om politik, religion och flyktingar I vårt femte politikerporträtt möter ni Sverigedemokraternas gruppledare, Gary Aelius.fredag 20/7 9:07

MP: Grönt ljus för fler busskörfält

Nyheter Ännu ett oppositionsparti i landstinget höjer rösten till förmån för SL:s bussförare. Att slippa kolla biljetter och ha tillgång till fler körfält är deras bud för att förbättra arbetsmiljön.torsdag 19/7 14:27