Två personer fick föras till sjukhus efter en knivskärning i en lägenhet i Jakobsberg igår kväll. Foto: Mostphotos

Två till sjukhus efter knivskärning i Jakobsberg

Två personer fick föras till sjukhus efter en knivskärning i en lägenhet i Jakobsberg igår kväll.

  • Publicerad 09:13, 16 feb 2018

Vid 22:05 på torsdagskvällen fick polisen in ett larm om ett bråk i en lägenhet i centrala Jakobsberg. När polisen kom till platsen hittade man två personer som knivskadats.

– Det har varit något bråk som urartat och lett till knivskärning. Båda personerna fick föras till sjukhus. Hur pass allvarligt skadade de är vet jag inte, säger Albin Näverberg, presstalesperson på Järfällapolisen.

En trejde person som befann sig i lägenheten har gripits, misstänkt för försök till mord. I nuläget är lägenheten avspärrad och bevakas i väntan på en teknisk undersökning som ska ske under dagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nya p-platserna i Viksjö försenas kraftigt

Nyheter "En katastrof för oss handlare" Sedan årsskiftet har det varit knepigt att få parkeringsplats i Viksjö centrum. Målet var att p-platserna närmast butikerna skulle öppnas upp innan midsommar. Men det kommer att dröja betydligt...måndag 18/6 11:42

Radhuslänga brann i Järfälla i natt

Nyheter ✓Flera familjer evakuerade ✓Förundersökning inledd om mordbrand En radhuslänga i Viksjö eldhärjades svårt i samband med en brand i natt. Flera familjer fick evakueras till en närliggande skola och polisen ska nu utreda om branden var anlagd.måndag 18/6 8:48