Två personer är förda till sjukhus med ambulans med oklara skador efter en trafikolycka på Lövstavägen i morse. Foto: Sacharias Källdén

Två till sjukhus efter trafikolycka på Lövstavägen

I morse strax före klockan 7.30 inträffade en bilolycka mellan tre fordon på Lövstavägen i Hässelby. Enligt polisen ska två personer förts till sjukhus med oklart skadeläge.

  • Publicerad 08:40, 23 feb 2018

Tre fordon var inblandade i en trafikolycka som skedde vid halvåtta-tiden i morse i korsningen Lövstavägen/Växthusvägen vid Åkermyntan.

– En person klagar på bröstsmärtor och två bilar behöver bärgas. När vi kommer till platsen har två personer förts till sjukhus med ambulans med oklara skador. Patrullen ska senare till sjukhuset för att ta uppgifter från dem, säger Eva Nilsson, på polisens ledningscentral.

Just nu pågår bärgningsarbetet av två av bilarna som enligt Eva Nilsson inte ska vara kördugliga.

Hur påverkas trafiken?

– Det är svårt att säga. Men under bärgningsarbetet räcker det ju att en av filerna blockeras under rusningstrafiken för att trafiken ska påverkas.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nordens bästa krog stänger

Nyheter Har gått i konkurs I 13 år har stjärnkrogen Esperanto huserat på Kungstensgatan på Östermalm. 2016 valdes den till Nordens bästa restaurang. Men nu är det över.torsdag 21/6 14:58

Nio-till-fem-jobb är inget för Parisa

Nyheter Under sommaren kommer vi varje vecka intervjua en Vallentunapolitiker. Först ut är Parisa Liljestrand (M). Hon berättar vilka som är de viktigaste frågorna i årets val, vad hon gör på fritiden och...torsdag 21/6 14:09