Ersättningsbuss. Under några kvällar i april är det dags för den här godingen att göra entré igen. Foto: Maja Brand

Tvärbanan och Nockebybanan stängs av kvällstid

Hör upp alla tvärbane- och Nockebypendlare! Under ett antal kvällar i april stängs rälstrafiken av.

  • Publicerad 11:56, 11 apr 2018

Ni resenärer som ska ta er hem kvällstid med antingen tvärbanan eller Tolvan i april gör bäst i att hålla tungan rätt i mun. Underhållsarbeten på spåren gör att turerna ställs in under några kvällar.

Hela tvärbanans linje mellan Solna och Sickla kommer vara avstängd mellan den 22 och 26 april. Sista spårvagnen går från Sickla strax efter åtta och från Solna station strax innan halv nio på kvällen. Bussar ersätter.

Tips till resenärer som reser till eller från Alvik är att endast ett fåtal avgångar med ersättningsbussen utgår från Alviks station. För majoriteten av avgångarna får resenärer istället ta sig upp till Alviksplan vid Drottningholmsvägen.

Tolvan stängs också av

Mellan den 15 och 19 april kommer sista turen med Tolvan att avgå runt halv nio från både Nockeby och Alvik. Ersättningsbussar kommer gå enligt Tolvans tidtabell.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.