En man med stickskador påträffades i Hässelby gård på lördagskvällen. Foto: Mikael Andersson

Ung man knivhuggen i Hässelby gård

Sent i lördags kväll påträffades en ung man med stickskador i ryggen på Hässelby torg. Polisen går nu igenom övervakningsfilmer som kan ha fångat händelsen.

  • Publicerad 14:00, 18 nov 2019

Larmet kom in till polisen strax innan midnatt natten mot söndagen. En man född 1996 blev misshandlad av flera personer, enligt uppgifter till polisen från vittnen på plats.

Mannen blev även knivhuggen i ryggen.

– Vi har just börjat utredningen och har kikat på lite filmer från restauranger i närheten. Det ska ha skett utanför tunnelbanan men vi har ännu inte fått filmmaterial därifrån, säger Anders Hägglund, förundersökningsledare.

Ett första förhör har hållits med offret.

– Han säger att han inte vet vilka det är som gjort detta. När han hördes var han både skadad och hade fått smärtlindring så vi ska prata med honom snart igen angående om det var ett rån eller om det endast rörde sig om våld, säger Anders Hägglund och fortsätter:

– Rubriceringen är än så länge försök till mord.

Jan Jönsson är Stockholms nya L-topp

Nyheter ✓"Ska vara ett kraftigt motstånd till SD" ✓Experterna: Kan ta över som skolborgarråd Socialborgarrådet Jan Jönsson tar över som gruppledare för Liberalerna i Stockholm. Ett av hans främsta mål är att ta strid mot nationalism och främlingsfientlighet.tisdag 21/1 14:36

Pripps gamla silor kan bli bostäder

Nyheter SE BILDERNA: Här är planen för nya Ulvsunda industriområde Planerna för att omvandla Ulvsunda industriområde till ett levande område fortsätter. Bland annat ska en aktivitetspark byggas och de gamla silorna vid vattnet blir till bostäder.tisdag 21/1 11:38

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt