Foto: Mostphotos

Ung misshandlade ung

På söndagens eftermiddag inträffade en misshandel i Bålsta Centrum. Den som sparkade, slog och försökte tvinga till sig en moped var under 15 år. Bland övriga blåljusnyheter: skadegörelse och mindre stölder.

  • Publicerad 10:16, 25 nov 2019

En pojke i 15-årsåldern blev misshandlad i Bålsta centrum. En något yngre försökte genom sparkar mot knän och slag mot ansiktet tvinga till sig nycklarna till en moped samtidigt som flera tonåringar stod runt omkring och såg på.

Polis kallades till platsen av vittnen. Den slagna var då kvar där och medan polisen var kvar återkom den som misstänktes ha slagit. Han greps, men då det visade sig att han var under 15 år kördes han hem till vårdnadshavaren.

Centrala Bålsta

Fredag-lördag

Skadegörelse. Glasrutor har i helgen krossats i Bålsta. Bland de drabbade är Läraskolan och Håbo kommun.

ICA Kvantum, Bålsta Centrum

Lördag 20.40

Ringa stöld. Två personer greps sedan de stoppats efter kassalinjen med varor på sig som de inte betalat för. varor för sammanlagt 135 kronor hade tagits, däribland tandkräm, gifflar och potatisgratäng.

ICA Kvantum Bålsta centrum

Fredag 21.00

Ringa stöld. En pojke som är under 15 år tog varor på ICA utan att betala för dem. Han kördes till sina vårdnadshavare sedan anmälan skrivits till sociala myndigheter.

Tidigare mordmisstänkt 20-åring får 160.000 kronor i skadestånd

En 20-åring från Bro som var häktad från 27 februari till 9 juli i fjol, misstänkt för två mord, har av Justitiekanslern beviljats 160.000 kronor i ersättning för lidande. Mannen hade begärt 264.000...tisdag 21/1 14:09

17-åring rånad av stort gäng vid Smultronstället

En större skara personer som beskrivits som "ungdomar" maskerade sig på måndagskvällen innan de rånade en 17-åring på hans jacka, handskar och mobiltelefon vid Smultronstället på Kalmarleden vid...tisdag 21/1 9:22

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt