Alla i målgruppen som söker ska få sommarjobb. Bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos

Unga Järfällabor! Dags att söka sommarjobb

Är du mellan 15 och 18 år och sugen på att tjäna egna pengar i sommar? Då är det dags att söka sommarjobb nu.

  • Publicerad 11:57, 2 mar 2018

När temperaturen kryper ner under tiominusstrecket känns sommaren rätt avlägsen. Men faktum är att det har blivit dags att söka sommarjobb för dig mellan 15 och 18 år som bor i Järfälla och vill tjäna lite extrapengar.

Genom kommunen går det till exempel att söka jobb inom förskola, skola, handel, fastighetsskötsel, äldrevård samt entreprenörskap, där du får prova på att driva ett eget företag. Arbetstiden ligger på 6 timmar per dag plus rast.

Ansökan sker via kommunens hemsida och ska vara inne senast 28 mars. Alla som söker får en plats, dock inte garanterat inom den period eller bransch som man sökt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs det flest hyresrätter i länet

Bostad ✓Hela listan – kommun för kommun ✓De bygger inga alls Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...onsdag 20/6 6:50

Söderhöjdens nya musikhopp: "Vill vara en röst för tjejer från orten"

Nyheter 20-åriga Arineh Karimi satsar allt på musiken Sedan fem års ålder har Arineh Karimi från Söderhöjden sjungit. Nu spelar hon in låtar i Nox studios i hemkvarteren och satsar på musiken på heltid.tisdag 19/6 16:48