PROJEKT. Ungdomarna har arbetat med äldre och nyanlända. Foto: Privat

Unga med Europaperspektiv

I samband med Europadagen den 9 maj arrangerade Solna Ungdomscafé spridningseventet av det EU-finansierade ungdomsprojektet People, places, partnership.

  • Publicerad 17:04, 16 maj 2018

De nio ungdomar som har deltagit i projektet under 1,5 års tid berättade om sina erfarenheter av att arbeta med samhällsbaserat socialt företagande i ett internationellt perspektiv.

Ungdomarna har bland anordnat aktiviteter för unga, nyanlända och seniorer i samarbete med Gunnarbos seniorträff. Aktiviteterna har syftat till ökad integration och gemenskap. Bland annat har ungdomarna och de äldre spelat tv-spel tillsammans.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen prognos för när Stockholm City kan öppna

Nyheter Rulltrappskaoset: ✓Okänd lagerstatus på reservdelar ✓Hela stationen fortsatt stängd Efter rulltrappshaveriet i Citybanan i förra veckan är station Stockholm City fortfarande stängd och ingen prognos finns för när den kan öppna. Stockholm Odenplan öppnade i morse efter att alla utom...måndag 16/7 12:10

Nytt t-banekaos börjar i dag

Nyheter I dag inleds arbetet med att rusta gröna linjens t-banespår på Söderströmsbron. Det innebär att sträckan kommer att vara avstängd i båda riktningar under de två veckor arbetet pågår och att samtliga...måndag 16/7 10:16