PROJEKT. Ungdomarna har arbetat med äldre och nyanlända. Foto: Privat

Unga med Europaperspektiv

I samband med Europadagen den 9 maj arrangerade Solna Ungdomscafé spridningseventet av det EU-finansierade ungdomsprojektet People, places, partnership.

  • Publicerad 17:04, 16 maj 2018

De nio ungdomar som har deltagit i projektet under 1,5 års tid berättade om sina erfarenheter av att arbeta med samhällsbaserat socialt företagande i ett internationellt perspektiv.

Ungdomarna har bland anordnat aktiviteter för unga, nyanlända och seniorer i samarbete med Gunnarbos seniorträff. Aktiviteterna har syftat till ökad integration och gemenskap. Bland annat har ungdomarna och de äldre spelat tv-spel tillsammans.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bussförarnas stress måste utredas

Nyheter Bussförarnas stress måste riskbedömas. Det slår Arbetsmiljöverket fast och har utfärdat ett föreläggande med vite mot SL:s leverantör.onsdag 19/9 11:13

Fortsatt renoveringsiver i Stockholm

Nyheter Det senaste årets oro på bostadsmarknaden tycks inte ha påverkat renoveringslusten bland Stockholms invånare. Hittills i år har vi köpts rot-tjänster för miljarder, visar siffror från Skatteverket.onsdag 19/9 9:09