Samling. Enligt uppmaningen på sociala medier skulle det finnas cannabis tillgängligt vid Nockebybron. Foto: Mostphotos

Ungdomar planerade gemensam cannabisrökning

En ”cannabisrökardag” planerades bland högstadieungdomar från Stenhamra och Ekerö i fredags. Men när polisen åkte runt på öarna hittade de ingenting.

  • Publicerad 16:29, 23 apr 2018

Det var i sociala medier som uppropet gick ut bland högstadieungdomar i Stenhamra och på Ekerö. Den som ville röka cannabis uppmanades att komma till Nockebybron på Brommasidan på fredagen, där det skulle finnas cannabis tillgängligt. 20 april är nämligen i vissa kretsar utnämnd till ”internationella cannabisdagen”.

Men när polisen kom till platsen på fredagen hittade de inga ungdomar. Polisen åkte även runt på öarna och letade ungdomsfester, men utan resultat.

– En patrull gjorde ett ärligt försök, och pratade med fältare och ungdomar. De hittade ingenting, men Ekerö är stort och ungdomarna vet var de ska sitta för att undvika oss, säger lokalpolisen Stefan Berg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Klart: Här är första bussen med flexibla nattstopp

Nyheter Nu kan du hoppa av närmare ditt hem I höst ska idén med nattstopp på bussen sjösättas. Först ut att testa den nya idén kan bli buss 396 mellan Bromma och Stenhamra.måndag 21/5 11:45

Renoverade banor ger nystart för tennisklubb

Nyheter Nu blåser Stenhamra tennisklubb liv i en insomnad tradition. På lördag blir det Tennisens dag igen.måndag 21/5 8:36

Oppositionen är redo att styra

Nyheter Ekeröalliansen ska inte luta sig tillbaka och tro att de sitter säkert i förarsätet. Det menar oppositionsrådet Hanna Svensson (S) som laddar för ledning.fredag 18/5 15:02

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter