Samling. Enligt uppmaningen på sociala medier skulle det finnas cannabis tillgängligt vid Nockebybron. Foto: Mostphotos

Ungdomar planerade gemensam cannabisrökning

En ”cannabisrökardag” planerades bland högstadieungdomar från Stenhamra och Ekerö i fredags. Men när polisen åkte runt på öarna hittade de ingenting.

  • Publicerad 16:29, 23 apr 2018

Det var i sociala medier som uppropet gick ut bland högstadieungdomar i Stenhamra och på Ekerö. Den som ville röka cannabis uppmanades att komma till Nockebybron på Brommasidan på fredagen, där det skulle finnas cannabis tillgängligt. 20 april är nämligen i vissa kretsar utnämnd till ”internationella cannabisdagen”.

Men när polisen kom till platsen på fredagen hittade de inga ungdomar. Polisen åkte även runt på öarna och letade ungdomsfester, men utan resultat.

– En patrull gjorde ett ärligt försök, och pratade med fältare och ungdomar. De hittade ingenting, men Ekerö är stort och ungdomarna vet var de ska sitta för att undvika oss, säger lokalpolisen Stefan Berg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Socialchefen om krisen på Lugnet: "Vi ser allvarligt på läget"

Nyheter Lugnet. Nu vill föreningen att kommunen tar över LSS-boendet på Munsö Om LSS-boendet Lugnet på Munsö måste stänga vid årsskiftet kan Ekerö kommun få problem. Föreningen vill nu att kommunen tar över verksamheten.fredag 19/10 14:50

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter