Samling. Enligt uppmaningen på sociala medier skulle det finnas cannabis tillgängligt vid Nockebybron. Foto: Mostphotos

Ungdomar planerade gemensam cannabisrökning

En ”cannabisrökardag” planerades bland högstadieungdomar från Stenhamra och Ekerö i fredags. Men när polisen åkte runt på öarna hittade de ingenting.

  • Publicerad 16:29, 23 apr 2018

Det var i sociala medier som uppropet gick ut bland högstadieungdomar i Stenhamra och på Ekerö. Den som ville röka cannabis uppmanades att komma till Nockebybron på Brommasidan på fredagen, där det skulle finnas cannabis tillgängligt. 20 april är nämligen i vissa kretsar utnämnd till ”internationella cannabisdagen”.

Men när polisen kom till platsen på fredagen hittade de inga ungdomar. Polisen åkte även runt på öarna och letade ungdomsfester, men utan resultat.

– En patrull gjorde ett ärligt försök, och pratade med fältare och ungdomar. De hittade ingenting, men Ekerö är stort och ungdomarna vet var de ska sitta för att undvika oss, säger lokalpolisen Stefan Berg.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

KRÖNIKA: Nya friska tag från vårt nya tidningshus

Krönika När jag var pappaledig kom jag och lillkillen på besök på jobbet några gånger. Alltid lika trevligt att komma hit och ta en kaffe och höra det senaste skvallret från öarna, medan sonen fick leka med...måndag 14/1 7:30