Foto: Mostphotos

Ungdomsfest spårade ur

En pojke kastade på lördagskvällen en sten mot en polisbil så att en ruta krossades. I övrigt handlar helgens blåljusrapport om drogbrott.

  • Publicerad 08:58, 15 dec 2019

Lördag ca 19:30

Centrum, Bålsta

Drogbrott. En man i 25-årsåldern blev misstänkt för narkotikabrott,brukande, i Bålsta centrum sedan han kontrollerats av polis.

Söndag ca 01:00

Kalmarsandsvägen

Drogbrott. En bilförare i 40-årsåldern blev misstänkt för narkotikabrott brukande, rattfylleri, drograttfylleri samt olovlig körning sedan bilen han körde stoppats och kontrollerats av polis. Vidare utredningsåtgärder kommer att genomföras.

Lördag ca 23:30

Rådjursvägen

Skadegörelse. En ungdomsfest rapporterades som stökig av vittnen, som kontaktade polis. När polis var på platsen kastade en yngre man en sten mot polisbilen så att en ruta på bilen krossades. Den misstänkte, en pojke, blev snabbt infångad av polis och körd hem till vårdnadshavare.

Lördag ca kl 00:07

Draget

Drogbrott. En manlig bilförare i 30-årsåldern är misstänkt för: Drograttfylleri, Narkotikabrott innehav, Narkotikabrott brukande samt Grov olovlig körning sedan polis stoppat bilen han körde under natten till lördagen. Polispatrullen tog även misstänkt narkotiskt preparat i beslag.

Bästa placeringen någonsin för Upplands-Bro

Upplands-Bro klättrar på Svenskt Näringslivs ranking av företagsklimatet. Nu är kommunen på plats 12 i landet. – Det är ett styrkebesked och ett kvitto på att vi har ett bra samarbete med...onsdag 23/9 10:07

Sämsta placering någonsin för Håbo på näringslivsranking.

Håbo siktar uppåt – men rasar i stället. När företagsklimatet granskas hamnar kommunen på plats 206 i landet, sämsta placeringen någonsin. – Det är i första hand nytillkomna kategorier som...onsdag 23/9 9:46