Foto: Mostphotos

Ungdomsfest spårade ur

En pojke kastade på lördagskvällen en sten mot en polisbil så att en ruta krossades. I övrigt handlar helgens blåljusrapport om drogbrott.

  • Publicerad 08:58, 15 dec 2019

Lördag ca 19:30

Centrum, Bålsta

Drogbrott. En man i 25-årsåldern blev misstänkt för narkotikabrott,brukande, i Bålsta centrum sedan han kontrollerats av polis.

Söndag ca 01:00

Kalmarsandsvägen

Drogbrott. En bilförare i 40-årsåldern blev misstänkt för narkotikabrott brukande, rattfylleri, drograttfylleri samt olovlig körning sedan bilen han körde stoppats och kontrollerats av polis. Vidare utredningsåtgärder kommer att genomföras.

Lördag ca 23:30

Rådjursvägen

Skadegörelse. En ungdomsfest rapporterades som stökig av vittnen, som kontaktade polis. När polis var på platsen kastade en yngre man en sten mot polisbilen så att en ruta på bilen krossades. Den misstänkte, en pojke, blev snabbt infångad av polis och körd hem till vårdnadshavare.

Lördag ca kl 00:07

Draget

Drogbrott. En manlig bilförare i 30-årsåldern är misstänkt för: Drograttfylleri, Narkotikabrott innehav, Narkotikabrott brukande samt Grov olovlig körning sedan polis stoppat bilen han körde under natten till lördagen. Polispatrullen tog även misstänkt narkotiskt preparat i beslag.

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt