En man misshandlades svårt i centrala Bålsta under natten till söndagen. Händelsen rubriceras som mordförsök. Foto: Moståhotos

Uppdaterat: Man anhållen efter mordförsök i centrala Bålsta

En kvinna fördes under söndagens morgon svårt skadad till sjukhus. Hon hade misshandlats svårt på en adress i centrala Bålsta. En person med släktrelation till offret har anhållits, misstänkt för dådet.

  • Publicerad 09:38, 5 jun 2017

Under söndagens första timmar beordrades polispatruller till en adress i centrala Bålsta.

De hade fått larm klockan 03.38 om att en person dödats på adressen.

Personen på platsen var dock inte avliden, men mycket allvarligt skadad.

Där fanns också gärningsmannen som själv hade ringt larmsamtalet. Brottsoffret fördes mycket allvarligt skadad till sjukhus.

Gärningsmannen, som har en släktrelation till offret, greps och vårdas nu på sjukhus.Han anhölls senare av åklagare som misstänkt för försök till mord.

Polisen rubricerar brottet som försök till mord och har börjat utredningen, men är i övrigt förtegen om ärendet.

Under söndagen gjordes teknisk undersökning på platsen.

– Nu ska jag sätta mig in i ärendet, säger åklagare Anne Sjöblom på åklagarkammaren i Uppsala, som ändå kan bekräfta att den misstänkte fortfarande på måndagsmorgonen sitter anhållen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka vid Hemköp

Flera vittnen såg hur en motorcykel körde in i en svängande bil utanför Hemköp. Några har beskrivit att motorcykeln höll hög hastighet.söndag 8/7 8:36

Senaste numret

Bålstabladet