Larm. Två brandbilar ryckte ut på larm från en matbutik. Foto: Sacharias Källdén

Uppdatering: Butiken i Täby igång som vanligt

Strax efter halv nio fick räddningstjänst ett automatlarm från Coop forum i Arninge i Täby. Butiken fick utrymmas.

  • Publicerad 08:54, 23 nov 2017

Klockan 8.36 fick räddningstjänst in ett larm om en misstänkt brand i Arninge. Två brandbilar åkte till platsen.

– De åker på ett automatlarm på Coop forum i Arninge, säger Magnus Skyttberg, ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar.

Brandbilarna ska ha kommit till platsen strax innan kvart i nio.

– Jag vet bara att de är framme, att det var utrymt när de kom fram och att det inte är något synligt från utsidan. Så nu väntar vi på ytterligare besked, säger Magnus Skyttberg.

Vid tio över nio var brandkåren kvar och jobbar på platsen.

– De har strul i sprinklercentralen, men de har inte hittat någon brand. Hantverkare är på väg. Larmet är inte återställt, de har strul att få det återställt så de behöver få ditt anläggningsskötare, säger Magnus Skyttberg.

Uppdatering: När vi är i kontakt med butiken vid 09.35 är butiken igång som vanligt igen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Sjukhusen förbereder sig för fortsatt hetta

Nyheter Tar in extra kylaggregat Länets akutsjukhus förbereder sig för att hantera den ihållande värmeböljan. Bland annat genom att utrusta sjukhusens enheter med extra kylaggregat. "Om den här värmen fortsätter räknar vi med att vi...fredag 20/7 7:30

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Vi är stockholm