På plats. Polisen tar emot tips på plats även under lördagen. Foto: Elinor Karlin

Upphittad bil kan ha koppling till dubbelmordet i Vallentuna

Polisen har anträffat en bil i Norrtälje som misstänks ha koppling till dubbelmordet i Vallentuna. Nu söker man efter fler upplysningar från allmänheten.

  • Publicerad 17:24, 17 jan 2020

Polisen har hittat en bil som kan ha koppling till dubbelmordet i Vallentuna – i Norrtälje. Detta efter att polisen genomförde en dörrknackning i området.

– VI har påbörjat en dörrknackning i Norrtälje och då har vi anträffat en vit Skoda. Vi tror att den kan ha med mordutredningen att göra, säger Towe Hägg, presstalesperson på polisen.

Bilen är en vit Skoda Fabia av årsmodell 2019. Den som vet något om bilen, eller något annat som kan ha med mordet att göra, uppmanas att lämna sina upplysningar till polisen.

– Genom att vi knackar dörr så söker vi personer som kan ha uppgifter att lämna, säger Towe Hägg.

Tar emot tips

Den vita Skodan hittades utanför en träningsanläggning. Polisen står fortsatt vid Väsbyvägen för att ta emot tips från allmänheten.

– Jag vet inte hur många tips som har kommit in hittills, men jag vet att vi aldrig kommer att vara nöjda. Har man information så kan man ringa in eller mejla eller ta kontakt på annat vis, så ska utredningsledningen göra en bedömning, säger Towe Hägg.

Polis söker tips efter dubbelmordet i Vallentuna