Bästa julpyntet? Hus på Björkängsvägen i Huddinge har en husägare välkomnat julen med öppna armar och bländande ljus. Har du pyntat ännu snyggare? Skicka ditt bidrag till oss! Foto: Sara Ringström

UTMANING. Vem har det bästa julpyntet i Huddinge?

Har du eller din granne pyntat lite extra fint till jul? Nu vill vi få koll på trädgårdarna, husen och balkongerna i området som har det bästa julpyntet. Skicka in bilder till oss!

  • Publicerad 10:07, 4 dec 2017

En trädgård förvandlad till en juldröm av lysande renar, en husfasad täckt av färgglada lampor eller en balkong där tomtar trängs med lyktor. I den mörkaste tiden anstränger sig en del av oss lite extra för att lysa upp vardagen i mörkret.

Är du eller någon av dina grannar bra på att fixa julpyntet i trädgården, balkongen, på fasaden eller i fönstret? Tipsa oss!

Skicka in bilder till: huddinge@direktpress.se. Skriv var bilden är tagen någonstans och gärna en kommentar till den. Senast 17 december vill vi ha ditt bidrag.

Vinnaren belönas med en biobiljett!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.