Utredningen av den gruppvåldtäkt som skedde i Hässelby i augusti har nu lagts ner. Foto: Sacharias Källdén

Utredning om gruppvåldtäkt i Hässelby nedlagd

I början av augusti fick polisen larm om att flera personer våldtagit en kvinna i Hässelby. Fyra personer greps i samband med händelsen, men nu läggs utredningen ner.

  • Publicerad 10:59, 10 sep 2019

Det var på morgonen, torsdagen 8 augusti, som polis kallades till en lägenhet i Hässelby gård. På morgonen kunde tre personer gripas, två misstänkta för grov våldtäkt och en för medhjälp till grov våldtäkt. En fjärde person greps senare på dagen.

Misstänkta för våldtäkt i Hässelby frisläppta

Kvinna våldtagen i lägenhet i Hässelby

Inte tillräckliga bevis

Samtliga fyra släpptes senare på fri fot och idag lades utredningen ner.

– Initialt har det funnits uppgifter och spår som vi följt upp, sen har det framkommit ytterligare uppgifter och bevis. Men den sammantagna bedömningen är att bevisen inte är tillräckliga, säger kammaråklagare Peter von Salomé.

Nostalgitripp till sjöss runt Bromma

Nyheter Biljetter slutsålda på några dagar För att uppleva gamla minnen anordnar några Brommaveteraner en båttur runt hemorten. Det dröjde inte länge innan alla platser var fullbokade.onsdag 26/2 12:04

Trafikerad skolväg i Vällingby får kritik av förälder

Nyheter Oklart om staden ska vidta åtgärder Bilar i för hög hastighet passerar ett övergångsställe i slutet av Vällingbyvägen nära Nälstaskolan. Det menar en förälder som vill att trafikplatsen ska bli säkrare. Men staden har ännu inga besked...onsdag 26/2 12:03

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt