Utryckning till Bagarmossen efter smällar

I går kväll hörde flera boende i Bagarmossen smällare som uppfattats som skott. Polisen har inte hittat något misstänkt.

  • Publicerad 07:56, 12 feb 2018

17:55 i går kväll hörde boende i Bagarmossen smällar som uppfattades som skott i närheten av Sockenvägen. Flera patruller beordrades till platsen.

Vittnen berättar för polisen att flera personer har befunnits sig på platsen och att en av dem har haft något som liknar en pistol i handen. Personen har avlossat detta i luften och sedan har de lämnat platsen.

— Man hittade inget, säger Sven-Erik Olsson,presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är Stockholms största skulpturpark

Nyheter Konstchefens guide till Västertorps statyer Stockholms största offentliga skulpturpark är hela Västertorp. Det är 21 verk, utplacerade lite överallt på 1950-talet. Vi lät Mårten Castenfors, kulturförvaltningens big boss när det gäller konst,...söndag 27/5 8:30

Rappare hyllar sitt gamla Skarpnäck

Nyheter Hör låten av svensk hiphops första transperson Hon har kallats för svensk hiphops första transperson. Och hon vill krossa machoidealen med sin rap. Nu släpper Hökisbon Mandy Rich en låt som hyllar hennes barndoms förort: Skarpnäck, som det var...fredag 25/5 16:15