Foto: Mostphotos

Utvisad var tillbaka - greps

Det blev en lugn helg i Enköping. Polisen hade bara två större händelser att hantera.

  • Publicerad 11:07, 21 maj 2018

Fredag 19.44

E18

Olovlig körning. En man med svenskt medborgarskap visade upp ett förmodat falskt bulgariskt körkort då han stoppades i en poliskontroll. Han är därför misstänkt för olovlig körning och missbruk av urkund.

Söndag 13.30

Ekolskrog

Brott mot utlämningslagen. En man född 1970 greps vid Ekolskrogs rastplats sedan en bil kontrollerats. Mannen var tidigare utvisad och fick inte vistas i landet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Scoutstugan utsatt – igen

Nyheter För andra gången på en vecka har scoutstugan utsatts för åverkan. Den här gången har gärningsmännen tagit sig in i lokalen.söndag 24/6 9:58

Tjuv lurade sig in hos äldre man

Nyheter I Grillby knackade en tjuv på hos en äldre man, lurade sig in och stal pengar. I Hummelsta krossades fönster för stora pengar. Några narkotikafall var det också, som vanligt.fredag 22/6 21:29