Foto: Mostphotos

Välkänd biltjuv åkte fast två gånger – en bil saknas

  • Publicerad 08:24, 4 jul 2019

På övervakningsfilmen ses tre män utanför bilverkstaden på Östra Järnvägsgatan. Den lördagsnatten försvann också tre bilar, två Audi och en Passat.

En av männen, en 35-årig stockholmare, kändes igen direkt.

En av Audi-bilarna hittades kort därefter i Enköping, vid Blomsterlandet. På måndagsmorgonen körde 35-åringen med den andra Audin in i ett träd i Skogås. Polis konstaterade drogbrott, men släppte sedan mannen utan att ha haft kontakt med Enköping.

Dagen efter begick mannen ett källarinbrott i Stockholm och greps i samband med det. Han är sedan dess anhållen.

Polis söker de andra två männen samt Passaten, som fortfarande är försvunnen. Dessutom stals ett värdeskåp vid inbrottet mot bilfirman i Enköping. Även detta är borta.

Det strömmar ljuv musik ur Bringelands lada

Nyheter En lada i Västra Vällinge utanför Enköping har blivit ett ljus i en annars nattsvart konsertbransch. Sedan några månader tillbaka har Cultureaid strömmat livekonserter via sin facebook-sida med...torsdag 4/6 7:44

Blåljusnyheter: Kvinna biten av hund under stadspromenad

Nyheter När två kvinnor var på promenad i Enköping blev den yngre av dem biten i handen av en för dem okänd hund, vars ägare stod intill. Dessutom har onyktra kört bil – till och med lastbil! – och utemöbler...onsdag 3/6 9:53