Samtal. Clara Henry kommer till Vallentuna för att prata om sin bok Mot Framtiden. Foto: Ganriel Liljevall

Vallentuna kulturhus bjuder till feministkväll

En simpel guide till att krossa patriarkatet? Just en sådan säger sig Youtube-profilen och författaren Clara Henry ha. I februari kommer hon till Vallentuna för att berätta mer.

  • Publicerad 16:34, 4 feb 2019

Har feminismen gått för långt? Frågan som ställs av Youtube-profilen och författaren Clara Henry är retorisk. För nej det har den inte, menar hon.

13 februari kommer hon till Vallentuna kulturhus för ett samtal med ungdomar utifrån sin bok Mot Framtiden - en simpel guide till att krossa patriarkatet.

– Det blir ett samtal mellan henne och ett gäng ungdomar, så det är inte en föreläsning i traditionell mening, säger bibliotekschef Marie Gustavsson.

Biljetterna är gratis men begränsade och finns att hämta på biblioteket från och med 2 februari.

– Det har redan ringt många som undrat om det går att förhandsboka. Men nix! Först nu släpps de och vi tror att det kommer bli ett rejält tryck, säger Marie Gustavsson.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Efter snöröjningskaoset i Täby – politikerna kräver bättring

Nyheter Tusentals felanmälningar har kommit in Under denna säsong har över 2300 felanmälningar gjort på vinterväghållningen. Nu kräver styrande politiker att Peab, som sköter snöröjningen, bättrar sig.fredag 15/2 16:40

Oro på Norrortsstall efter dödlig hästsmitta

Nyheter "Det är en katastrof det som har hänt" Det dödliga hästviruset som drabbat en ridskola i Åkersberga tycks ännu inte ha spridits till grannkommunerna. Men oron är stor på många stall.fredag 15/2 16:30