RÅN. Gärningsmännen var ännu på fri fot på fredagsmorgonen. Foto: Mostphotos

Väpnat rån mot butik i Björkhagen

En butik i Björkhagen utsattes i går kväll för ett väpnat rån. Enligt polisen var gärningsmännen maskerade och beväpnade med pistolliknande föremål.

  • Publicerad 10:36, 1 dec 2017

Klockan var 20.36 i går kväll när tre maskerade gärningsmän beväpnade med pistolliknande föremål rånade en butik i Björkhagen.

Gärningsmännen ska ha hotat butikspersonal innan de försvann från platsen.

Polisen satte under kvällen in i ett stort sökpådrag med bland annat hundar i området. Även all tunnelbanetrafik på stationen stängdes av.

Inga personer ska ha skadats men händelsen har rubricerats som grovt rån.

En person greps i närområdet under kvällen men släpptes senare. Inga ytterligare gripanden har gjorts under natten, enligt polisen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bränderna i Nackareservatet helt släckta

Nyheter Började brinna igen i går Den senaste veckan har det brunnit flera gånger i samma område i Nackareservatets södra delar. Så sent som i går kallades räddningstjänsten till platsen. Under måndagsmorgonen bedömdes dock även...måndag 23/7 10:44

Här kan Stockholm få nya badplatser

Nyheter Fyra nya kommunala bad är på gång För ett år sedan efterlyste staden förslag på nya badplatser i Stockholm via StockholmDirekt. Nu utreds fyra platser.måndag 23/7 7:30