RÅN. Gärningsmännen var ännu på fri fot på fredagsmorgonen. Foto: Mostphotos

Väpnat rån mot butik i Björkhagen

En butik i Björkhagen utsattes i går kväll för ett väpnat rån. Enligt polisen var gärningsmännen maskerade och beväpnade med pistolliknande föremål.

  • Publicerad 10:36, 1 dec 2017

Klockan var 20.36 i går kväll när tre maskerade gärningsmän beväpnade med pistolliknande föremål rånade en butik i Björkhagen.

Gärningsmännen ska ha hotat butikspersonal innan de försvann från platsen.

Polisen satte under kvällen in i ett stort sökpådrag med bland annat hundar i området. Även all tunnelbanetrafik på stationen stängdes av.

Inga personer ska ha skadats men händelsen har rubricerats som grovt rån.

En person greps i närområdet under kvällen men släpptes senare. Inga ytterligare gripanden har gjorts under natten, enligt polisen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

16-åringen häktas för knivdådet i Enskede

Nyheter Tidigare dömd för flera brott: "Lång bakgrund av kriminella handlingar” Den 16-åring som misstänks för knivmordet på en 17-åring elev på Enskede Gårds gymnasium har nu häktats misstänkt för mord. Han är tidigare dömd för flera brott och fick så sent som i januari ett...fredag 15/12 16:38

16-åring begärd häktad misstänkt för mord

Nyheter Greps efter knivdådet på Enskede gårds gymnasium Den 16-åring som misstänks för att ha dödat en 17-åring på Enskede gårds gymnasium i onsdags har begärts häktad av åklagare.fredag 15/12 13:14