RÅN. Polisen utreder ett väpnat rån, som inträffade på lördagen, mot en butik i Väsby centrum. Foto: Mostphotos

Väpnat rån mot butik i Väsby Centrum

En butik i Väsby Centrum utsattes i lördags kväll för ett väpnat rån. Enligt polisen utfördes rånet av en maskerad man som försvann springande från platsen.

  • Publicerad 11:22, 12 aug 2019

Det var klockan 17.52 på lördagen som polisens ledningscentral fick in larmet om ett pågående rån i Väsby centrum.

En ensam gärningsman med någon typ av maskering och beväpnad med ett pistolliknande föremål var då i färd med att råna en butik i centrumet. Därefter ska gärningsmannen, som enligt vittnen beskrivs som ung, ha lämnat platsen.

Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt i samband med rånet. Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning ska göras.

– Vi har ännu inte fått resultatet av den tekniska undersökningen, berättar Per Fahlström, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Det är oklart hur stort byte rånaren fick med sig.
Ingen är ännu gripen för händelsen som rubriceras som grovt rån.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Person knivhuggen i centrala Väsby

Nyheter Polisen på plats – ingen gipen En person blev på tisdagseftermiddagen knivskuren i centrala Väsby. Polisen vill inte gå in på närmare var i Väsby det skedde.tisdag 21/1 17:22

Testar: Så ska Väsbybornas psykiska hälsa bli bättre

Nyheter Kommunen med i nytt pilotprojekt Psykisk ohälsa är ett stort - och dyrt - samhällsproblem. Nu startar Region Stockholm ett samarbetsprojekt för att förbättra den psykiska hälsan hos invånarna. Upplands Väsby är en av pilotkommunerna.tisdag 21/1 16:53
Stockholm Direkt