RÅN. Polisen utreder ett väpnat rån, som inträffade på lördagen, mot en butik i Väsby centrum. Foto: Mostphotos

Väpnat rån mot butik i Väsby Centrum

En butik i Väsby Centrum utsattes i lördags kväll för ett väpnat rån. Enligt polisen utfördes rånet av en maskerad man som försvann springande från platsen.

  • Publicerad 11:22, 12 aug 2019

Det var klockan 17.52 på lördagen som polisens ledningscentral fick in larmet om ett pågående rån i Väsby centrum.

En ensam gärningsman med någon typ av maskering och beväpnad med ett pistolliknande föremål var då i färd med att råna en butik i centrumet. Därefter ska gärningsmannen, som enligt vittnen beskrivs som ung, ha lämnat platsen.

Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt i samband med rånet. Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning ska göras.

– Vi har ännu inte fått resultatet av den tekniska undersökningen, berättar Per Fahlström, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Det är oklart hur stort byte rånaren fick med sig.
Ingen är ännu gripen för händelsen som rubriceras som grovt rån.

Problem med sparkcyklar i Väsby Centrum

Nyheter "Snart händer det en olycka" Barn och unga som åker sparkcykel i Väsby Centrum har blivit ett problem. Nu gör centrumledningen allt de kan för att få bukt med "busåkandet" innan någon kommer till skada.lördag 24/8 12:49

Väsby skakade om allsvenska Almtuna IS

Sport Vilda Väsby var fem minuter ifrån att ta en fin försäsongsskalp mot Almtuna IS och först i sudden death kunde Uppsalalaget visa att det skiljer en division mellan lagen.fredag 23/8 22:00
Stockholm Direkt