Det ska röra sig om fler än två gärningspersoner uppger polisen. Foto: Läsarbild

Väpnat rån mot Elgiganten i Barkarby

Strax innan klockan ett rånades Elgiganten i outletområdet i Barkarby. Området söks nu med helikopter.

  • Publicerad 13:36, 22 nov 2017

Vid 12:42 på onsdagen fick polisen in ett larm om ett väpnat rån mot en elektronikaffär i Barkarby. Gärningspersonerna ska ha varit maskerade och ha haft pistolliknande föremål.

– Det är fler än två gärningspersoner. Vi har patruller och helikopter på plats, säger Carina Skagerlind vid polisens ledningscentral.

Gärningspersonerna lämnade platsen i bil och i nuläget finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt i samband med rånet. En misstänkt flyktbil har hittats på närliggande Söderhöjden i Jakobsberg och kommer att beslagtas för teknisk undersökning.

En förundersökning om grovt rån har inletts.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här bor de mitt i historiens vingslag

Nyheter StockholmDirekt cyklar. Möt familjen i ett av Järfällas äldsta bostadshus Det finns inte en enda rak vinkel i den gamla brovaktarstugan vid Stäketbron i Järfälla. Men massor av lokal historia, ända från 1600-talet. Något familjen Sundelin, som bott här i snart 10 år,...fredag 6/7 11:56

Dags igen: då stängs pendeltågen av i sommar

Nyheter Så reser du istället Är det dags, är det dags, är det dags igen? Japp, det är det. För pendeltågsavstängningar alltså.fredag 6/7 11:35