Väpnat rån. Polisen finns på plats i Tallkrogen. Foto: Sacharias Källdén

Väpnat rån mot matbutik

En matbutik i Tallkrogen rånades tidigare i kväll av en man med pistolliknande föremål. Polispatruller finns på plats och spanar i området.

  • Publicerad 18:10, 12 jan 2018

Det var klockan 16:59 som polisen beordrades till platsen efter uppgifter om ett rån mot en matbutik på Tallkrogsplan. Rånaren hade knackat på dörren mot lastkajen och sedan tvingat sig in i lokalen genom att hota personalen med ett pistolliknande föremål. Det uppstår bråk och en ur personalen får ett slag av mannen.

– Rånaren lämnar sedan butiken med en okänd summa kontanter, säger polisens presstalesperson Sven-Erik Olsson, som även har ett signalement på mannen.

– Han var mörkklädd med kort snaggat mörkblont hår och hade en vit t-shirt under jackan. Nu spårar vi mannen i området och ser om vi får kontakt med personer som gjort några iakttagelser.

Förundersökning avseende grovt olaga hot och rån är inledd.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.