Tyck till i vår nya panel.

Var med och tyck till om stan – gå med i vår nya Stockholmspanel

Vad tycker du om kollektivtrafiken, bostadssituationen och livet i huvudstan i övrigt? Gå med i vår nya Stockholmspanel och säg vad du tycker – så att vi kan göra ännu bättre journalistik.

  • Publicerad 15:09, 16 feb 2017

GÅ MED I VÅR STOCKHOLMSPANEL HÄR

Vi kommer med jämna mellanrum skicka ut enkätundersökningar till er som anmäler er, med frågor om ämnen som berör just stockholmare.

Första temat är kollektivtrafik, något många har starka åsikter kring.

Byggs tunnelbanan ut på rätt sätt? Varför är det så ont om bussar på vissa platser? Hur kan kollektivtrafiken bli bättre?

Era svar hjälper oss att göra bättre och mer angelägen journalistik.

– Vi vill att vår journalistik ska vara så relevant som möjligt. Det här är ett spännande och roligt verktyg för att få reda på vad våra läsare bryr sig om. Jag hoppas många går med i panelen, säger Per Brandt, tf nyhetschef på StockholmDirekt.

Så gå med du också, anmäl dig nu genom att klicka här Stockholmspanelen.

En första enkätundersökning landar i din mejlkorg inom några veckor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.