Foto: Scott Griessel/Mostphotos

Vårdslösa förare orsakade olyckor i Kungens kurva

Olyckan var framme i Kungens kurva på måndagen när vårdslösa förare var i farten. En man utan körkort var inblandad.

  • Publicerad 08:47, 5 sep 2017

Två bilar och en lastbil var inblandade i totalt två olyckor igår på Smistavägen mellan Kungens kurva och Segeltorp. En bilförare körde utan körkort och körde av vägen vid rondellen Smistavägen–Ekgårdsvägen vid 16.30. Händelsen rubriceras som grov olovlig körning.

– Det finns fängelse i straffskalan, men det är väldigt ovanligt att det utdöms. Då ska det vara vanemässigt att man kör utan körkort, säger Kjell Lindgren, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

I den andra olyckan som inträffade 20.30 krockade en personbil med en lastbil i en rondell. En polispatrull fick rycka ut och lugna ner de upprörda förarna, som inte förstod varandra på grund av att de pratade olika språk. Ingen person skadades allvarligt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.