Utställare. Vårsalongen anordnas av Vällingby Folkets hus. Foto: Olle Magnfors

Västerorts egna vårsalong hålls nästa år igen

Sommarens uppskattade konstutställning Vårsalongen blir av nästa år också. Redan nu har ansökningen för att ställa ut öppnat.

  • Publicerad 11:49, 22 nov 2019

I år hölls för första gången konstutställningen Vårsalongen av Folkets hus i Vällingby. Responsen blev så pass positiv att det nu är bestämt att den kommer att hållas nästa år igen i april.

– Det fanns ett enormt tryck på att uppleva konst och själv ställa ut. Det var en succé och vi vill föra traditionen vidare, säger Kristin Johannessen, utställningsansvarig.

Både amatörer och proffs är välkomna att lämna in en ansökan redan nu. Enda kriteriet är att det verket eller konstnären ska ha en koppling till Västerort.

Kontakta salong@vallingbyfh.se för mer information. Ansökan kostar 200 kronor och sista dag att söka är 23 februari 2020.

Osäkert om Fryshuset blir kvar i Östberga

Nyheter V: "Slår mot barn och unga som redan har det tufft" Fryshuset kan försvinna från Östberga 1 juni. Orsaken är att avtalet löper ut och de styrande i stadsdelen är osäkra på om de vill förlänga.torsdag 12/12 16:38

Elis från Spånga gör Sune – igen

Nyheter För andra gången går det att se Spångabon Elis Gerdt, 13, i rollen som Sune, när en ny film om hela Sveriges kärlekkranka tweenie går upp på bio strax innan jul.torsdag 12/12 16:36

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt