Läcka. En vattenläcka upptäcktes på morgonen vilket tvingar Kunskapsskolan att ha stängt. Foto: Mostphotos

Vattenläcka tvingar Kunskapsskolan att stänga

En vattenläcka tvingar Kunskapsskolan att skicka hem sina elever. – Vi kan inte ha 430 barn på skolan utan tillgång till toaletter, säger rektor Anders Danielsson.

  • Publicerad 09:11, 28 aug 2017

Det var vid 07.30-tiden på måndagsmorgonen som det upptäcktes att det inte fanns något vatten på Kunskapsskolan.

– Vi har haft kontakt med kommunen och de ska nu gräva sig ner till läckan. Det är möjligt att det är klart i eftermiddag, men det är inte säkert. Vi vet inte hur det ser ut imorgon, säger rektor Anders Danielsson.

Vattenläckan innebar att alla elever nu måste skickas hem.

– Vi håller på och förbereder ett mejl till alla föräldrar nu. Vi skickar inte hem någon innan vi har fått kontakt med föräldrarna, säger Anders Danielsson.

Och det kan bli så att ni måste ha stängt imorgon också?

– Ja. Det går inte att ha en skola utan toaletter.

Det är inte bara Kunskapsskolan som är drabbad. Även Ena-Håbo Tidningens redaktion tvingas hålla sig under dagen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Smet från hotellnota

Nyheter En man i 40-årsåldern bodde på hotell i Enköping i sex dagar, från lördag till torsdag – sedan smet han. Mannen, som inte är Enköpingsbo, lämnade sitt rum tidigt på morgonen. Då hade han slagit...onsdag 23/5 11:49

Stjärntränaren säljer sin hästgård i Enköping

Nyheter Nu säljer stjärntränaren och den förre förbundskaptenen i hästhoppning, Sylve Söderstrand, sin gård i Rekasta utanför Enköping.tisdag 22/5 11:26