TILLBAKA. Vattenläckan hittades under torsdagskvällen Foto: Per Brandt

Vattnet tillbaka i Söderort

En trasig vattenledning i Årsta skapade översvämningar och trafikköer i Årstaberg. Nu är vattnet äntligen tillbaka.

  • Publicerad 08:15, 2 feb 2018

I går förmiddags kunde vi rapportera om att en trasig vattenledning lett till översvämningar och stora trafikköer på Årstabergsvägen. Dessutom hade de boende i området Liljeholmen, Årsta inget vatten i kranarna.

Klockan 20.15 skrev Stockholm Vatten att läckan var lagad och vattnet var påsläppt igen.

Dock är södergående trafik på Årstabergsvägen väldigt begränsad i nuläget.

­ Man kan nu köra på det ena körfältet, men det andra är inte helt klart, det behöver besiktas först, säger Eleonor Björkman, pressansvarig på Stockholm Vatten.

Stockholm Vatten skriver även att det finns lite att tänka på nu när vattnet rinner igen:

* Låt vattnet rinna några minuter.

* Vattnet kan vara lite missfärgat och att innehålla luft. Det försvinner efter ett par minuter.

* Missfärgningen är inte farlig utan är rost från ledningarna. Vänta med att tvätta så att inte kläderna blir missfärgade.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är fritidshusen i Stockholm alla vill ha

Nyheter LISTA: Tio populäraste objekten i länet just nu Sjötomt, klassiska röda stugor och prisvärt. Det är vad som lockar mest när vi letar sommarstuga i Stockholms län, visar siffror från Hemnet. Och vissa områden är extra heta just nu.lördag 26/5 9:00

Rappare hyllar sitt gamla Skarpnäck

Nyheter Hör låten av svensk hiphops första transperson Hon har kallats för svensk hiphops första transperson. Och hon vill krossa machoidealen med sin rap. Nu släpper Hökisbon Mandy Rich en låt som hyllar hennes barndoms förort: Skarpnäck, som det var...fredag 25/5 16:15