Årets Företagare i Täby 2017, Annica Forsgren Kjellman & Mikael Kjellman Skincity samt Årets Unga Företagare i Täby 2017 - Joakim Skotte, Näsby Parks Livs. Foto: Företagarna Täby

Vem är årets unga företagare i Täby?

Företagarna Täby utser varje år ”Årets Företagare I Täby” och ”Årets Unga Företagare i Täby” (30 år eller yngre) och det är hög tid att nominera kandidater till 2018 års pris.

  • Publicerad 14:11, 1 feb 2018

Företagarna Täby utser varje år ”Årets Företagare I Täby” och ”Årets Unga Företagare i Täby” (30 år eller yngre) och det är hög tid att nominera kandidater till 2018 års pris.

Vem som helst kan nominera och detta gäller för att en företagare ska kunna komma på fråga: Majoritetsägande (Det går bra med finansiärer om ägaren är näst största ägare), vara "ledare och förebild", uppvisa kreativitet och innovation, lönsamhet och tillväxt, inte ha några betalningsanmärkningar i närtid eller vara dömd i domstol i närtid.

Nomineringar sänds till: taby@foretagarna.se senast den 14 mars.

Vinnarna i tävlingen får sina utmärkelser på mässan Täby Företagarträff den 26 april, som hålls i kommunhuset.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09

Vi är stockholm