Vinylvinnare. Micke Englund fick priset 2018. Foto: Sacharias Källdén

Vem ska få Hornstullspriset 2020?

20 000 kr rakt in på kontot. För sjunde året i rad delas Hornstullspriset ut. Och det ska gå till någon eller något som gör den här delen av Södermalm bättre. Vem vill du nominera?

  • Publicerad 14:27, 14 feb 2020

Priset delas ut av Hornstull centrum, som ägs av Bonnier fastigheter. Tanken är att uppmärksamma lokala hjältar som gör Hornstull lite bättre för alla. Det kan vara en privatperson, ett företag, en affär, en förening.

Förutom äran får vinnaren 20 000 kronor som ska användas till vad det nu är man pysslar med för att göra livet roligare för sina medmänniskor.

Tidigare vinnare har bland annat varit Mickes skivor, Hornstulls marknad, och polisen Sanna Granbäck.

– Vi vet att det finns många i området som jobbar hårt och gör bra saker för stadsdelen. Det går lika bra att nominera inom välgörenhet och omsorg som att tipsa om någon som sprider glädje eller lyser upp tillvaron på annat vis. Inget initiativ är för litet eller för stort, säger Sara Falkevik, marknadsansvarig för Hornstull Centrum.

Vem tycker du ska vinna? Alla kan vara med och nominera, och det går bra att börja redan nu. Senast den 11 mars ska ditt förslag vara inne.

Så här gör du:

Maila ditt förslag med din önskade vinnares kontaktinformation, samt kort motivering till info@hornstull.se.

Du kan även kommentera på centrumets Facebooksida, eller deras Instagram.

De är vinnarna av Hornstullspriset 2019