Den vita cykeln på Vasaplan förbryllar. Foto: Mimmi Epstein

Vems är den övergivna cykeln i City?

Två år. Minst så länge har en vit cykel ömsom stått ömsom legat vid Vasaplan. Nu vill Vasastadsbon Eva Björk Hamne ha svar. Vems är den?

  • Publicerad 14:52, 21 mar 2018

En vit cykel ligger slängd mittemot ingången till Arlanda Express på Vasaplan. Kanske inte så anmärkningsvärt om det inte vore för hur länge den har legat där.

– Den är inne på tredje året. Jag kör förbi där varje dag när jag kör min man till ateljén på Mosebacke. I början var cykelkorgen fräsch men nu är den alldeles grå. Ibland står den upp, ibland ligger den ner, ibland är den översnöad, säger Vasastadsbon Eva Björk Hamne.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Hon hoppas nu att cykelns ägare ska träda fram.

– Det blir som med loppisfynd, man vill veta vem som har haft dem.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43

Ny satsning ska stoppa droghandeln på Plattan

Nyheter Trygghetsgruppen flyttar in mitt på Sergels torg Nu är alla samlade under ett och samma tak – mitt i händelsernas centrum.fredag 20/7 11:44