Foto: Arkiv

Vild biljakt på E18 i 200 km/h

Polisen visade tecken, men personbilen vägrade stanna. Vild biljakt på E18 inatt.

  • Publicerad 09:03, 7 feb 2018

Vid 01-tiden natten till onsdagen utspelade sig en vild biljakt på E18 mellan Enköping och Bro.

Biljakten startade i höjd med Ekolskrog när en polispatrull försökte stoppa en personbil. Men istället för att stanna, gasade föraren i personbilen. Därefter följde en biljakt i 200 kilometer i timmen på motorvägen.

Personbilen svängde sedan in i Bro. Och i ett bostadsområde körde bilen fast. Efter att bilen stannat gör männen i bilen ett försök att fly, men blir istället pepparsprayade av polisen.

Polisen gör en husrannsakan av bilen, och en anmälan om misstänkt narkotikabrott görs. Också grov vårdslöshet i trafik.

Det är ännu oklart vem det är som kört bilen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Smet från hotellnota

Nyheter En man i 40-årsåldern bodde på hotell i Enköping i sex dagar, från lördag till torsdag – sedan smet han. Mannen, som inte är Enköpingsbo, lämnade sitt rum tidigt på morgonen. Då hade han slagit...onsdag 23/5 11:49

Stjärntränaren säljer sin hästgård i Enköping

Nyheter Nu säljer stjärntränaren och den förre förbundskaptenen i hästhoppning, Sylve Söderstrand, sin gård i Rekasta utanför Enköping.tisdag 22/5 11:26