Viltkrock. Vildsvin sprang rakt in i en bil i går kväll i Täby Kyrkby.

Vildsvin i Täby sprang in i bil

Igår kväll var det flera vildsvin som ville korsa vägen, vilket resulterade i flera skadade bilar.

  • Publicerad 10:09, 7 nov 2018

Två trafikanter fick sig en chock när flera vildsvin ville passera vägen igår kväll i Täby. Första olyckan inträffade 18:30 vid Jarlabankes väg i Täby Kyrkby när ett vildsvin sprang rakt in i sidan på en bil.

– Vildsvinet sprang in i sidan och sen sprang den vidare. De verkar vara mer skador på bilen än på vildsvinet, säger Mats Eriksson, presstalesperson på polisen.

Viltvårdare kom till platsen men hittade inte något djur. En kort stund senare, vid 20.16 så ska flera vildsvin sprungit över vägen vid Arningeleden, enligt anmälaren. Två av vildsvinen sprang även dem in i en bil som kom körande på vägen.

– Även där blev det skador på bilen men vildsvinen sprang vidare, säger han.

Även denna gång åkte viltvårdare till platsen men hittade inga skadade svin.

Kul sommarläger för unga i kommunen

Nyheter ✓Kanot ✓Lajv ✓Fiske Sommaren närmar sig med stormsteg och nu är det blivit dags för alla föräldrar i Täby att söka sommarlovsläger till sina barn och ungdomar.onsdag 24/4 12:09

Bilist smet efter krock med motorcykel i Täby

Nyheter ✓MC-föraren fördes till sjukhus ✓Polisen: "Riktigt fult gjort" Klockan 15.22 igår, tisdag, fick polisen larm om att en motorcykel och en bil hade krockat på Skålhamravägen i Täby. Bilisten, som körde en mörk Volvo, avvek från olycksplatsen.onsdag 24/4 9:29