Viltkrock. Vildsvin sprang rakt in i en bil i går kväll i Täby Kyrkby.

Vildsvin i Täby sprang in i bil

Igår kväll var det flera vildsvin som ville korsa vägen, vilket resulterade i flera skadade bilar.

  • Publicerad 10:09, 7 nov 2018

Två trafikanter fick sig en chock när flera vildsvin ville passera vägen igår kväll i Täby. Första olyckan inträffade 18:30 vid Jarlabankes väg i Täby Kyrkby när ett vildsvin sprang rakt in i sidan på en bil.

– Vildsvinet sprang in i sidan och sen sprang den vidare. De verkar vara mer skador på bilen än på vildsvinet, säger Mats Eriksson, presstalesperson på polisen.

Viltvårdare kom till platsen men hittade inte något djur. En kort stund senare, vid 20.16 så ska flera vildsvin sprungit över vägen vid Arningeleden, enligt anmälaren. Två av vildsvinen sprang även dem in i en bil som kom körande på vägen.

– Även där blev det skador på bilen men vildsvinen sprang vidare, säger han.

Även denna gång åkte viltvårdare till platsen men hittade inga skadade svin.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Beslutat: Det blir ingen hundrastgård i Ormsta

Nyheter Planerna skrotas Under flera års tid har det pratats om att anlägga en hundrastgård i Vallentuna. En plats fanns föreslagen, men har fått mothugg av grannarna.torsdag 15/11 11:44

Inbrott på restaurang i Vallentuna

Nyheter "Krossat en ruta och gått in" 05.13 kom larmet till polisen. En restaurang i Vallentuna Centrum fick under natten en fönsterruta krossad.torsdag 15/11 8:48