Brann ner. Räddningstjänsten kunde inte stoppa branden. Foto: Mostphotos

Villa brann ner till grunden – man anhållen misstänkt för mordbrand

I lördags vid 21 brann en villa i Vallentuna. En person är skriven i huset och kan vara avliden. En man är anhållen misstänkt för mordbrand.

  • Publicerad 08:35, 15 apr 2019

Det var i lördags vid 21-tiden som larm kom om en brand i en villa i Vallentuna.

– En man som befann sig i närområdet greps och anhölls misstänkt för mordbrand, säger Eva Westberg på polisen till Vallentuna Nyheter.

Huset brann ner till grunden och platsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning.

Nu befaras en person ha dött i branden, rapporterar Aftonbladet. 

– Vi kan inte utesluta att en person har blivit inbränd här, men vi vet inte i nuläget. säger Carina Skagerlind vid polisen i Stockholm till Expressen.

När Vallentuna Nyheter söker ansvarig förundersökningsledare låter hon hälsa så här:

– Vi kan inte säga så mycket mer än att vi har en person som sitter anhållen för mordbrand. Vi är i inledningsskedet i förundersökningen, säger Eva Westberg.

Förundersökningen sker på avdelningen för grova brott.

Här får hundarna egen lekplats i Täby

Nyheter Blir den fjärde i kommunen Nu är det beslutat att Täby får ännu en hundlekplats i kommunen, det blir den fjärde i kommunen.fredag 17/5 16:41

Bo fick kvarnens vingar att snurra igen

Nyheter Uppfinnaren: Finns mängder med problem, men också mängder lösningar Han är den 79-årige Vallentunabon som äger sju olika företag och exporterar produkter till ett 70-tal länder. Han är uppfinnarsonen som började hitta på egna produkter i 20-årsåldern – och som 60 år...fredag 17/5 16:12
Stockholm Direkt