En grupp ungdomar utsatte i lördags en annan ungdom för ett rån i Hässelby villastad. Foto: Sacharias Källdén

Vittne avbröt ungdomsrån i Hässelby villastad

I lördags eftermiddag utsattes en ung kille för ett rån av en grupp andra ungdomar i Hässelby villastad. Ingen misstänkt är gripen, enligt polisen.

  • Publicerad 10:36, 7 okt 2019

Vi 17-tiden i lördags såg en person att en grupp ungdomar höll fast en ung kille, när hen passerade i sin bil. Vittnet reagerade då, stannade och hoppade ur bilen och skrek åt ungdomarna. De släppte då pojken och sprang mot Åkermyntan centrum, enligt uppgift på polisens hemsida.

Gruppen ska ha slagit och sparkat honom och tvingat till sig hans pengar och bankkort men enligt polisen ska han inte ha fått några fysiska skador utan kunde köras hem till sina föräldrar.

Polispatruller som larmats till platsen letade efter de misstänkta under lördagen men på måndagsmorgonen är fortfarande ingen gripen, uppger Ola Österling, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Har ni någon misstänkt?

– Jag kan inte kommentera det på grund av förundersökningssekretess. De inblandade ska ha varit förhållandevis unga, jag kan inte säga mer i nuläget, säger han.

Yoga och hälsofik öppnar i Björkis

Nyheter Kroppsverkstan och Yogarummet expanderar Om några veckor briserar en hälsobomb, när Yogarummet slår upp portarna till en ny studio på Halmstadsvägen i Björkhagens centrum. I samma veva öppnar Bonne Femme ett hälsokafé alldeles intill...måndag 24/2 17:37

Beslut om skola på Solhems BP skjuts upp

Nyheter Förslaget får kritik från flera håll SpångaDirekt har tidigare skrivit om förslaget att bygga en skola på Solhems bollplan. Detta för att behovet av fler skolplatser ökar när Bromstensstaden byggs. Men förslaget har mötts av kritik från...måndag 24/2 16:55

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt