En grupp ungdomar utsatte i lördags en annan ungdom för ett rån i Hässelby villastad. Foto: Sacharias Källdén

Vittne avbröt ungdomsrån i Hässelby villastad

I lördags eftermiddag utsattes en ung kille för ett rån av en grupp andra ungdomar i Hässelby villastad. Ingen misstänkt är gripen, enligt polisen.

  • Publicerad 10:36, 7 okt 2019

Vi 17-tiden i lördags såg en person att en grupp ungdomar höll fast en ung kille, när hen passerade i sin bil. Vittnet reagerade då, stannade och hoppade ur bilen och skrek åt ungdomarna. De släppte då pojken och sprang mot Åkermyntan centrum, enligt uppgift på polisens hemsida.

Gruppen ska ha slagit och sparkat honom och tvingat till sig hans pengar och bankkort men enligt polisen ska han inte ha fått några fysiska skador utan kunde köras hem till sina föräldrar.

Polispatruller som larmats till platsen letade efter de misstänkta under lördagen men på måndagsmorgonen är fortfarande ingen gripen, uppger Ola Österling, presstalesperson hos Stockholmspolisen.

Har ni någon misstänkt?

– Jag kan inte kommentera det på grund av förundersökningssekretess. De inblandade ska ha varit förhållandevis unga, jag kan inte säga mer i nuläget, säger han.

Fullsatt när Midan kärleksbombas i Hornsbergs strand

Nyheter Facebook-event engagerar tusentals Matgästerna strömmade till Hornsbergs strand på torsdagskvällen, efter ett upprop på Facebook om att stödja det omtalade kebabstället Midan.torsdag 17/10 20:23

Inga nya pendelbåtar till Västerort och Solna

Nyheter Men litet hopp för Stora Essinge-bor Det blir inga nya pendelbåtslinjer till Västerort eller Kungsholmen de närmaste åren. Men för Stora Essinge-borna finns fortfarande ett litet hopp.torsdag 17/10 14:44

Vi är Västerort

Stockholm Direkt