Vittne avslöjade inbrottsförsök i skola – en gripen

Två personer försökte på tisdagskvällen bryta sig in med kofot i Visättraskolan. Polisen tog upp jakten och kunde gripa en ung man.

  • Publicerad 09:44, 16 maj 2018

Två personer försökte vid 21.30 i tisdags kväll bryta sig in i Visättraskolan med kofot då de upptäcks av en förbipasserande. De påkomna gärningsmännen springer då från platsen i riktning mot pendeltågsstationen.

– Vi hade en patrull vid polisstationen i Flemingsberg och de började leta direkt. De ser snart två personer bakom tingsrätten. De försöker springa, men en ger upp och grips. Den andra springer upp i ett skogsparti, säger Linda Hellström på Huddingepolisen.

De två personerna är 15–18 år och misstänks för försök till stöld.

– Vi har mycket inbrott i skolor, men framför allt i Skogås. Flera gånger har det sammanfallit med leveranser av till exempel nya iPads.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.