Foto: Mostphotos

Vittnen hindrade berusad man från att köra vidare

En berusad bilist. Två drogpåverkade. En brand som aldrig utvecklades. Där är blåljusnyheterna från måndagen.

  • Publicerad 09:53, 2 jun 2020

Torggatan

Måndag 12.00

Narkotikabrott. Två personer, en man och en kvinna i 25-årsåldern, är misstänkta för narkotikabrott eget bruk sedan de kontrollerats av polis i centrala Enköping vid lunchtid på måndagen. Mannen hade även amfetamin på sig och vid husrannsakan i hemmet hittades ytterligare amfetamin och narkotikaklassade tabletter.

Tempo, Grillby

Måndag 13.30

Grovt rattfylleri. Rådiga vittnen hindrade en man som visade alla tecken på att vara berusad från att köra bil. De höll hans bilnyckel tills polis kom till platsen. Mannen, som bor i kommunen och är i 70-årsåldern, fick medfölja polis på provtagning och är nu misstänkt för grovt rattfylleri. Han fick lämna ifrån sig sitt körkort direkt.

Hejaregatan, Fanna

Måndag kl 17

Brandtillbud. Boende kunde själva släcka en brand på spisen i köket under måndagen. Räddningstjänsten undersökte efteråt för att se så inte branden spridit sig i ventilationen, men det visade sig att elden var helt släckt.

EnköpingDirekt starkare i höst

Nyheter EnköpingDirekt blir starkare efter en historisk medieaffär. – Om vi kan bygga upp det här på ett smart och lönsamt sätt får vi mer resurser till att satsa på bättre lokaljournalistik, och det kommer...söndag 5/7 7:46

Sommarstängt

Nyheter Under juli månad är kontoret stängt. Vi är tillbaka den 3 augusti. Nästa tidning utkommer den 7 augusti.söndag 5/7 7:46